Asiakaspalautteet

Täältä löydät Hohde Hyvinvoinnin ihanien asiakkaiden kokemuksia ja palautteita.

Lämmin kiitos palautteestasi.

Olen käyttänyt Viivin palveluja jo vuodesta 2013 asti. Viivin luokse on aina ihana mennä, hän ottaa lämmöllä vastaan ja on ammattilainen. Hän on keskittynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin mikä on ihana asia ja auttanut minua. Lash lift sekä kasvohoito ovat lemppareitani. Lash lift kestää useamman kuukauden hyvänä. Kasvohoidossa Viivillä on ihania tuotteita ne tuntuvat ja tuoksuvat todella hyvälle. 

Suosittelen lämpimästi.Taivaallinen olo ayurveda kasvohoidon jälkeen. Lämmin kohtaaminen ja palvelu.Täydelliset henna kulmat. Kiitos paljon.Syvärentouttava kokemus, vaivuin todella muihin maailmoihin. Nukuin hoidon jälkeen sikeästi pitkästä aikaa. Kiitos paljon.Hoitola tuoksuineen on todellinen elämys. Ihanat ripset ja kulmat.Kiitos Viivi ihanasta hieronnasta ja avustasi. Tulen uudelleen.Lämmin suositus Viivin rentouttaville hoidoille.Kiitos kauniista ja hienostuneesta hoitokokonaisuudesta. Kosketuksen ihme johdattaa kävijän oman itsensä äärelle, kirkastuneempaan oloon ja taivaalliseen taikapiiriin. Ihania voimaannuttavia kohtaamisia. Voin paremmin, kun käyn säännöllisesti. Kiitos upeasta palvelusta.Aivan ihana pieni rauhallinen hoitola keskustassa, johon ei kuulu liikenteen tai muunkaan melu. Hoitolan tunnelma on ihanan kiireetön ja rauhoittava. Viivi on erittäin ammattitaitonen ja lempeän huomioiva kosmetologi ja hoidot erittäin rentouttavia. Kiitos.


Kaikki palautteet otan kiitollisuudella vastaan.

Palautteet ja kokemuksesi hoidoista auttavat minua kehittämään palveluitani, ja toimintaani. Jos haluat jättää palautetta, olethan yhteydessä DM viestillä Instagramissa tai sähköpostitse viivi@hohdehyvinvointi.fi.

 Tämän sivun alla on lomake, millä voit myös olla yhteydessä. Vastaan aina heti, kun mahdollista.

Mikäli jokin mietityttää Sinua tai haluat kysyä jotakin, olen täällä apunasi Sinua varten. Ollaan yhteydessä.