TULEVIA TAPAHTUMIA


Sointukylpy ja Rauhoittava Kosketus 

Seuraathan ilmoitteluamme Sointukylpy ja Rauhoittava Kosketus tapahtumasta. Alla löydät lisää tulevia tapahtumia.

Hinta 29€ 

 
Tervetuloa mukaan ihanalle kokonaisvaltaisesti rauhoittavalle tunnille, jossa pääset nauttimaan hoitavasta sointukylvystä, sekä rauhoittavasta kosketuksesta. Tunti alkaa aina hetkeen laskeutumisella, ja hengitykseen syventymisellä ohjatun meditaation avulla. 
Sointukylvyn aikana jokainen osallistuja pääsee kokemaan rauhoittavaa kosketusta selän ja pään alueella. Sointukylpy rentouttaa kehoa ja mieltä ja syventää kosketuksen vaikutusta. Sointukylvyssä yhdistyvät äänimaljojen, sadekepin, gongin, koshi-kellon sekä merirummun soitto, äänimaljojen soitto kehon päällä, sekä rauhoittava ja rentouttava kosketus.
Huomioithan ettei harjoitus sovi syövän akuutissa vaiheessa/ hoitojen aikana, jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä. Sointukylpy sopii raskaana oleville, mutta äänimaljaa ei suositella keholle laitettavaksi. 


Pukeuduthan mahdollisimman mukavasti ja lämpimästi.

Tunnin ohjaavat
Viivi Saarelainen
Rentoutus -ja meditaatio ohjaaja, Kosmetologi, Energiahoitaja

Jonna Svahn
Sointukylpyohjaaja, Yinjoogaohjaaja

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

viivi@hohdehyvinvointi.fi

Saat tapahtumasta laskun sähköpostitse.Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa, voit käyttää maksamasi summan muihin hoitolan palveluihin.

 
Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

 

Balance By Hohde

Aromaattinen rentoutushetki 

Perjantaina 15.9 klo 17.30-18.30 Täynnä

Torstaina 19.10 klo 17.30-18.30

Torstaina 2.11 klo 17.30-18.30

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan aromaattiseen rentoutushetkeen. 

Rentoutushetki sisältää harjoitteita, joissa huomioidaan kehon kokonaisvaltaista rentoutumista ja palautumista.

✨ Hengitykseen syventyminen

✨ Kehorentoutus 

✨ Meditatiivinen mielikuvamatka

✨ Solfeggio taajuudet, äänimaljoja ja koshi kelloja 

✨ Kukkaistuoksu eteerisistä öljyistä

Huomioithan ettei harjoitus sovi syövän akuutissa vaiheessa/hoitojen aikana, jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä. Sointukylpy sopii raskaana oleville, mutta äänimaljaa ei suositella keholle laitettavaksi.

Saat mukaasi kukkais tuoksuöljyn, joka on valmistettu luonnollisista eteerisistä öljyistä. 

Kesto noin 60 min, varaathan kuitenkin riittävästi aikaa hetkellesi. 

Hinta 25 €

Ohjaajasi 

Viivi Saarelainen 

Cidesco-Kosmetologi, Rentoutus ja Meditaatio ohjaaja, Energiahoitaja

Saat tapahtumasta laskun sähköpostitse.Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa, voit käyttää maksamasi summan muihin hoitolan palveluihin.

INFO

Kun ilmoittaudut tapahtumaan, maksathan ystävällisesti laskusi jonka saat tapahtumasta.

Tämä mahdollistaa tapahtumien jatkumisen, ja saat arvokasta aikaa rauhoittumisen parissa jatkossakin.

Ymmärrämme hyvin, että välillä elämässä tulee kaikenlaista. Jos et pääse osallistumaan, ilmoitathan ystävällisesti. Kun ilmoitat estymisestäsi, emme odota sinun saapuvan. Maksamasi laskun summan voit käyttää studion muihin palveluihin tai antaa paikkasi toiselle. Jos tilallesi tulee toinen henkilö, ilmoitathan siitä.

Mikäli ohjaaja joutuu perumaan tapahtuman, voit käyttää maksamasi summan studion muihin palveluihin, yritämme järjestää korvaavan tunnin tai maksun summa voidaan palauttaa sinulle.

Saavuthan ystävällisesti hyvissä ajoin. Ovet menevät lukkoon tapahtuman ja tuntien alkaessa. Toivomme, että jokaisella on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua ilman häiriötä.

Lämmin kiitos ymmärryksestäsi.

Pikaisimman tavoitat Instagramissa viestillä

@hohdehyvinvointi


Paikkoja on rajoitetusti jotta jokaisella säilyy oman tilan tuntu rentoutumisen aikana.

Saapumisohjeet

Saavuthan ystävällisesti hyvissä ajoin varaamaasi ryhmärentoutukseen. Hoitojen ja rentoutustuntien ajan pidämme ovet suljettuina, jotta kaikilla on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua ilman häiriötä. Laitathan puhelimesi täysin äänettömälle ennen saapumistasi. Kunnioitetaan ja ymmärretään toisiamme. Kaikki keskustelumme ja yhteiset hetket hoitojen ja rentoutusten parissa ovat täysin luottamuksellisia. Ovet aukaistaan noin 15 minuutti ennen tapahtumia.

Alustat, viltit, tyynyt ja bolsterit löytyvät hoitolalta, halutessasi voit tuoda omasi myös mukanasi. Voit halutessasi ottaa myös pienen pyyhkeen tyynyn suojaksi. Pukeuduthan mahdollisimman mukavasti ja lämpimästi. Hoitolalla ei ole erikseen pukuhuonetta, halutessasi voit vaihtaa vaatteet wc tiloissa. Voit saapua ryhmärentoutuksiin jo valmiiksi mukavissa, ja lämpimissä vaatteissa. Hoitola sijaitsee osoitteessa Kymenraitti 8, kerrostalon sisäpihalla. Tarkemmat ohjeet, kuva ja kartta 'yhteystiedot ja info osiossa'.

Kysythän lisää, autan mielelläni.

viivi@hohdehyvinvointi.fi

DM viestillä Instagramissa