Rentoutusohjaus omalle pienryhmällesi

Varaukset rentoutushetkiin

Voit varata omalle ryhmällesi rentoutuskokonaisuuden joka voidaan suunnitella teille sopivaksi toiveidenne mukaan. Saatavilla on erilaisia rentoutustunteja ja meditaatio - ohjausta. Tilaan mahtuu max 8 henkilölle kerrallaan. Mahdollisuus myös järjestää workshop tyylinen kokonaisuus toiveidenne mukaan. Lue workshopeista lisää tämän sivun alapuolelta.

Halutessanne voitte varata hierontaa jokaiselle osallistujalle rentoutustunnin lisäksi. Jos teillä on isompi ryhmä esimerkiksi työyhteisö, voidaan paketit jakaa kahdelle päivälle tai aamu ja iltapäivälle. Rentoutuskokonaisuuksien kesto vaihtelee ryhmän koon ja toiveidenne mukaan.

Mahdollisuus järjestää lisämaksusta pientä tarjoilua, johon kuuluu smoothie, pientä syötävää ja juotavaa. Tee hetki sisältyy aina ryhmä kokonaisuuksiin.

Tässä inspiraatiota mikäli olet suunnitellut voimaannuttavaa tekemistä ystävien kesken, polttareihin, työyhteisöille, aikaa perheen kanssa, ohjelmaa vauvajuhliin... Suunnitellaan yhdessä teille ihana hetki toiveidenne mukaan.

Vastaan kyselyihin ja hintatiedusteluihin sähköpostitse. Hinta muokkautuu toiveidenne ja ryhmäkoon mukaan. Hinnastosta löytyy hinnat rentoutustunneille ryhmällesi 2-6 henkilölle. Workshoppien hinta muokkautuu toiveiden ja ryhmäkoon mukaan.

Haluaisitko rentoutua säännöllisesti oman ryhmäsi kanssa? Sovitaan teille säännöllinen ajankohta rentoutumiselle toiveidenne mukaan.

Saapumisohjeet

Saavuthan ystävällisesti hyvissä ajoin varaamaasi hoitoon tai ryhmärentoutukseen. Hoitojen ja rentoutustuntien ajan pidämme ovet suljettuina, jotta kaikilla on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua ilman häiriötä. Laitathan puhelimesi täysin äänettömälle ennen saapumistasi. Kunnioitetaan ja ymmärretään toisiamme. Kaikki keskustelumme ja yhteiset hetket hoitojen ja rentoutusten parissa ovat täysin luottamuksellisia. Ovet aukaistaan noin 15 minuutti ennen tapahtumia.

Alustat, viltit, tyynyt ja bolsterit löytyvät hoitolalta, halutessasi voit tuoda omasi myös mukanasi. Voit halutessasi ottaa myös pienen pyyhkeen tyynyn suojaksi. Pukeuduthan mahdollisimman mukavasti ja lämpimästi. Hoitolalla ei ole erikseen pukuhuonetta, halutessasi voit vaihtaa vaatteet wc tiloissa. Voit saapua ryhmärentoutuksiin jo valmiiksi mukavissa, ja lämpimissä vaatteissa. Hoitola sijaitsee osoitteessa Kymenraitti 8, kerrostalon sisäpihalla. Tarkemmat ohjeet, kuva ja kartta 'yhteystiedot ja info osiossa'.

Kysythän lisää, autan mielelläni.

viivi@hohdehyvinvointi.fi 

DM viestillä Instagramissa 

Workshopit

Haluaisitko suunnitella kanssani omalle pienryhmällesi (3-8 hlö) erityisen workshop tyylisen kokonaisuuden?

Hoitolallani on mahdollisuus järjestää workshop toiveidenne ja mukaan. Esimerkiksi polttareihin tai vauvajuhliin voidaan järjestää teeman mukaista toimintaa, kuten luentoa hyvinvoinnista ja ihonhoidosta, itse tehtävää kasvohierontaa, kylpysuolan valmistus päivänsankarille... 

Suunnitellaan yhdessä teille ihana hetki toiveidenne mukaan.


Valmiit workshop kokonaisuudet

Rentoutus - ja oman voimalauseen luominen workshop

Aloitamme rentoutusharjoituksella, jossa laskeudumme itsemme äärelle. Rentoutuksessa keho ja mieli rauhoittuu, tämä auttaa sinua syventymään itsesi ja todellisten ajatustesi äärelle rauhallisessa energiassa.

Rentoutuksen jälkeen kirjoitamme valkoiselle paperille ajatuksia, joita nousee mieleemme, aivan vapaasti, kuuntelet vain mitä sinulla hetkessä nousee kirjoitettavaksi.

Tämän jälkeen pidämme pienen tauon ja tee/kaakao/kahvi hetken, tarjoilla on myös pientä syötävää.

Tauon jälkeen asetumme ajatusten äärelle, mitä kirjoitimme valkoiselle paperille. Ajatuksistasi saat luoda kauniille kartongille oman voimalauseesi ja kotona voit asettaa sen lempipaikallesi muistuttamaan Sinua voimaannuttavasta hetkestä itsesi äärellä. Tämä on Sinun hetkesi ja saat aivan rauhassa kirjoittaa ja luoda.

Lopuksi hiljennymme vielä mielemme ja hengityksen äärelle ja toistamme voimalausetta mielessämmä hetkisen ja hengittelemme syvään. Lopettelemme hetkeämme rauhallisesti ja voit nousta matoltasi omaan tahtiin.

Ajatuksia ja omaa voimalausetta ei tarvitse jakaa ryhmässä. Jokainen saa rauhassa keskittyä omaan tekemiseen ja jokaisella on oma rauha tilaisuudessa. Jos kuitenkin haluat, voit miellään myös jakaa workshopin jälkeen ajatuksiasi.

Tietty voimalause palvelee aina oman aikansa sinua, ja ajoittain on hyvä luoda uusi.

Paikanpäältä löytyy paperia, kyniä ja kartonkia, mutta voit halutessasi ottaa mukaan oman vihkosi ja kynät ja kauniin kartongin mihin voimalauseesi kirjoitat. Alustat, viltit, tyynyt ja bolsterit löytyvät hoitolalta, halutessa voit tuoda omasi myös mukanasi. Voit halutessasi ottaa myös pienen pyyhkeen tyynyn suojaksi.

Kesto noin kaksi tuntia, mutta varaathan riittävästi aikaa hetkellesi. Hinta 55 €/hlö.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja kuuntelemaan tunteitasi lempeään ilmapiiriin.

Rentoutus - ja sydämeni unelmat workshop

Aloitamme workshopin rentoutusharjoitukselle ja mielikuvamatkalla, jossa matkustamme sydämesi toiveiden äärelle.

Rentoutushetken jälkeen saat kirjoittaa paperille kolme tärkeintä, merkityksellisintä ja syvintä sydämesi unelmaa tässä hetkessä. Mistä sinun sydämesi unelmoi, mikä pyytää tulla näkyväksi sydämestäsi sinulle?

Tämän jälkeen saat hiljentyä sydämesi toiveiden äärelle rauhallisesti hengittäen. Hengität ja otat kiitollisuudella vastaan sydämesi toiveet.

Lopuksi tarjoilla teetä ja pientä syötävää.

Kesto noin puolitoista tuntia, mutta varaathan riittävästi aikaa hetkellesi. Hinta 48 €/hlö.

Lämpimästi tervetuloa sydämesi toiveiden äärelle lempeään ilmapiiriin.