Hohde Blogi

HOHDE BLOGI

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan ja inspiroitumaan mielen ja kehon hyvinvointiin liittyvien asioiden parissa, sekä hoitojen, luonnonkosmetiikka tuotteiden ja luonnon ihmeiden maailmaan syventyen.

Olen vuosien varrella ymmärtänyt, että kaikki hyvinvointimme lähtee ensisijaisesti mielestämme, ja välittyy sitä kautta kaikkialle kehoomme. Elämä on lahjonut minua monenlaisilla opetuksilla ja matkani varrelle on mahtunut monenlaisia hetkiä, jotka ovat auttaneet minua kasvamaan ja ymmärtämään. Toteutan tällä hetkellä unelmaani hoitojen parissa sekä kirjoittamiseen syventyen. Toivottavasti tavataan hoitolallani rentoutumisen ja rauhoittumisen merkeissä.

Jokainen päivä voi tuoda pienenkin ihmeen ja onnen hetken, kun vain katselemme ja tunnustelemme ympärillemme. 

Olet Ihana ja Tärkeä.


Ihania lukuhetkiä Sinulle, 

💗 Viivi 

viivi@hohdehyvinvointi.fi


Kesän Taikaa

26.06.2024

Heippa ihana siellä. Toivottavasti olet voinut hyvin. Edellisestä blogi postauksesta on vierähtänyt hetki, mutta tässä hetkessä tuli tunne saapua kirjoittelun äärelle. Tänään aiheena Hohde blogissa kesän taikaa. Toivottavasti nautit kirjoituksesta ja pääset syventymään ihanaan kesän kukoistukseen kanssani.

Hei Ihana siellä, mukava kun olet blogin äärellä. Toivottavasti uusi vuosi on alkanut ihanasti, ja olet voinut hyvin. Tänään aiheena blogissani Kiitollisin Mielin Uuteen Vuoteen.

Hei Ihana siellä, mukava kun olet blogin äärellä. Toivottavasti olet voinut hyvin ja nauttinut alkaneesta talvesta. Tänään aiheena blogissani Stressin lempeä hoitaminen. Tämä on teidän ihanien lukijoiden toive postaus. Samalla kerron miksi kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen ihonhoito tueksi elämääsi.

Heippa Ihana, toivottavasti olet voinut hyvin, ja arkeen palaaminen on alkanut mukavasti. Tänään aiheena blogissani hyvinvointia doTERRA öljyistä. Postaus sisältää lyhyen opastuksen laajasta ja mukaansa vievästä aiheesta. Öljyjen hyödyt ja käyttötavat ovat uskomattoman hoitavia ja tuovat elämääsi positiivista muutosta, josta voi syntyä uusi ihana...

Heippa ihana siellä. Toivottavasti olet voinut hyvin. Tänään aiheena Hohde blogissa kesän tulienergia. Toivottavasti nautit kirjoituksesta ja pääset syventymään ihanaan alkukesän kukoistukseen kanssani.

Hei ihana siellä ja mukava, kun olet hyvinvoinnin äärellä. Valon määrä on lisääntymässä ja heräilemme hiljalleen talven jäljiltä. Tänään aiheena blogissani kevään valoenergia. Mukavaa ja inspiroivaa hetkeä postauksen parissa.