Kesän Taikaa

26.06.2024

Heippa ihana siellä. Toivottavasti olet voinut hyvin. Edellisestä blogi postauksesta on vierähtänyt hetki, mutta tässä hetkessä tuli tunne saapua kirjoittelun äärelle. Tänään aiheena Hohde blogissa kesän taikaa. Toivottavasti nautit kirjoituksesta ja pääset syventymään ihanaan kesän kukoistukseen kanssani.

Tämän kesän aikana olemme saaneet nauttia auringon lämmöstä jo paljon. Annathan lämmön hoitaa Sinua. Luo yhteys hengitykseen luonnossa ja veden äärellä. Luonto on puhjennut upeaan kukoistukseen, valoa riittää ja linnut laulavat kesäisiä sävelmiään.
Kerron blogi postauksessa hieman kuulumisia, sekä jaan kesäisiä vinkkejä sinun hyvinvointiin.


Havaitsin hetki sitten, että olen astellut tänä vuonna jo 11 vuotta yrittäjyyden polkua. Rakas Hohde Hyvinvointi Studiokin täytti kolme vuotta keväällä. Tämäkin elämäni polku on ollut täynnä monenlaisia mutkia, ja kompurointia, mutta olen saanut tuntea myös lempeää tuulta ihollani ja lämpimän maan jalkojeni alla.
Olen hyvin liikuttuneena ja kiitollisena, kun mietin kaikkia ihania kohtaamisia kanssanne ystävät, asiakkaat yhteistyökumppanit.
Ihana, kun olet halunnut tulla studiolleni ja luottanut miuhun🩷
Koen tässä hetkessä matkallani, että saan hoivata ennen kaikkea sydämiä. Kehon, mielen ja sielun kanssa työskentylyä, ja sitten on se meidän sydän siellä, joka kaikilla meillä on kokenut enemmän ja vähemmän surua. Sydän tarvitsee hoivaa.
Olen alkanut päästä työssäni siihen pisteeseen mihin alunperin arvelinkin tieni johtavan.
Syvän ja sydämellisen kohtaamisen äärelle kanssanne.
Studiolla on itketty ja naurettu, etsitty myös hoitojen avulla itkua ja naurua, välillä nekin piilottelevat jossain kehossamme kaiken kokemamme alla. Ollaan jaettu paljon, ja hyvin syvälläsiäkin keskusteluja olemme saaneet käydä. Vakioasiakkaista on vuosien varrella muodostunut pieni ihana ja tärkeä yhteisö, jossa vallitsee luottamus ja ymmärrys. Joka päivä löydä kiitollisuuden työstäni, kuinka on ollut mahdollisuus pitää tilaa yllä erinäisistä haasteista huolimatta.

Toivon, että kiitollisuuteni välittyy teille rakkaat ihmiset.

Jos vielä mietit voisitko löytää elämääsi rauhaa ja rentouden tunnetta hoitojeni ja rentoutuksien avulla, laitathan viestiä ja löydetään siulle sopiva hetki. Nettiajanvaraus palvelee siuta 24/7, ja sieltä pääsee myös tutkailemaan sopivaa aikaa.


Kesän valo ja lämpö vapauttaa sisäistä hehkuamme, kuin luonnostaan. 

Annathan itsellesi luvan hehkua.

Ayurvedisesti kesä on pitta vuodenaikaa, tulen ja veden aikaa. Ayurvedassa huomioidaankin, kuinka vastakkainen ominaisuus tasapainottaa kun taas samanlainen ominaisuus lisää epätasapainoa. Ayurvedassa pyritään kehon, mielen ja sielun tasapainoon, ja näin ollen ruokavaliota ja elämäntapoja sovelletaan myös vuodenaikojen mukaan. Talvella kehoa ja mieltä pyritään lämmittämään ja kesän lämmössä tai mahdollisessa kuumuudessa viilentämään.

Pitta-oireita saattaa kesäaikaan esiintyä kaikilla kehotyypeillä. Hikoiluttaa, kuumottaa, tulehduksia voi ilmaantua ja olo voi helteellä olla ärtynyt. Viilentävät suihkut, luonnonvesissä rentoutuminen, viilentävät ruuat, sekä viilentävät mausteet auttavat kehoa tasapainoon lämmössä.

Kesän valoisa ja lämmin energia houkuttelee luontoon. On ihana istua nurmikolla, ja ihailla alku kesän kukkaloistoa. Vedet lämpenevät ja kuumina kesäpäivinä on ihana viilentyä luonnonvesissä. Itselleni vesi on todella tärkeä elementti. Veden äärellä ajatukset ja mieli rauhoittuvat kuin luonnostaan. Nautin suuresti myös luonnonkukista ja hoitolallani pääsetkin nauttimaan kesänkukista pitkin vuotta. Kerään kukkia omalta pihaltani, kuivatan ja säilön kukkaset.

Kuivatut Syreenit ja Thuliitti voimistamassa valon energiaa.
Kuivatut Syreenit ja Thuliitti voimistamassa valon energiaa.

🥀𝓼𝔀𝓮𝓮𝓽 𝓻𝓸𝓼𝓮 𝓰𝓸𝓭𝓭𝓮𝓼𝓼
Kuorinta kesän taikahetkiin💕
✨ruusu
✨kookossokeri
✨hunaja
✨hamppuöljy
Ruusu hoivaa sydänaluetta, auttaa avautumaan ja ottamaan valoa vastaan✨ 


Ajoittain kesän lämpö voi aiheuttaa tukalaa oloa, ainakin osalle ihmisistä. Alla muutamia vinkkejä kesäiseen hyvinvointiin

  • Kookosvesi on ihana viilentävä juoma kesälle.
  • Vesimelonista ja mansikoista saat nesteitä herkullista viilennystä kokonaisvaltaisesti.
  • Viilentävät mausteet kehollesi kamomillaa, laventelia, korianteria, basilikaa, minttua, fenkolia ja tilliä.
  • Ruusuvesi on ihana tuote pitkin vuotta käytettynä, mutta erityisesti kesällä ruusuvesi on aivan ihana tuote. Voit käyttää ruusuvettä koko kehollesi suihkautettuna pitkin päivää. Ruusuvesi sopii myös hiuksillesi.
  • Haaleat jalkakylvyt merisuolalla. Merisuola kylpyjä suosittelen ympärivuotisesti, ja kesällä voit vaihtaa lämpimän veden haaleaan veteen. Merisuolavesi tekee erityisen hyvää väsyneille ja turvonneille jaloille. Parantaa myös verenkiertoa ja hoitaa ihoa. Kylpyveteen on aina ihana myös tiputtaa muutama tippa lempi eteeristä öljyä sekaan.
  • Eteerisistä öljyistä kesäaikaan sopii mainiosti greippi, laventeli, appelsiini ja piparminttu. Nämä luonnollisen raikkaat virkistävät kesäisessä lämmössä. Laventelin eteerinen öljy hillitsee tehokkaasti ötököiden puremien aiheuttamaa kutinaa, sekä hoitaa ihoa monipuolisesti.
  • Suosi hieronnassa ja ihonhoidossa viilentävää kookosöljyä.
  • Viilenny ja nauti luonnonvesissä. Luo yhteys hengitykseesi veden äärellä, ja nauti kevyestä, pehmeästä ja syvästä hengityksestä.
  • Haluan myös mainita jäätelön, jäätelö on kesällä aivan ihanaa herkkua. Jäätelön voi valmistaa myös itse saadaksesi vähemmän sokerisen version.
  • Kesä aikaan on hyvä myös muistaa hieronnan tärkeys. Hieronta on tehokas tapa laittaa nesteet liikkeellä ja näin ollen turvotus vähenee ja ihosi hehkuu kesän auringossa. Voit hieroa kasvojasi ja koko kehoasi uinnin ja saunomisen, sekä jalkakylpyjen jälkeen.


Jos siulla on suunnitteilla kesälle yhteistä ohjelmaa ystävien kesken, polttareita, vauvajuhlia... Olethan yhteydessä. Hoitolalla tarjoan rentoutusta ja workshoppeja toiveidenne mukaan omalle pienryhmällesi.  

Täällä nettisivuillamme löydät lisää tietoa 'ryhmille' osiosta.
 

Ilmoittauduthan myös tuleviin kesä tapahtumiin niiden kutsuessa.

Anna kesän energian hoitaa Sinua. Syvenny hengityksesi äärelle kesäisessä luonnossa ja veden äärellä.


Olet Ihana ja Tärkeä ❤️

Rakkaudella,

Viivi 

Lauantaina 6.7 Studiolla Ihana Workshop. Lämpimästi Tervetuloa🩷 Tarkemmat infot tapahtumista löydät 'Tulevat Tapahtumat' osiossa.
Lauantaina 6.7 Studiolla Ihana Workshop. Lämpimästi Tervetuloa🩷 Tarkemmat infot tapahtumista löydät 'Tulevat Tapahtumat' osiossa.
NAISEUDENVOIMA PÄIVÄRETRIITTI Kerimäellä Lauantaina 24.8. Lämpimästi tervetuloa
NAISEUDENVOIMA PÄIVÄRETRIITTI Kerimäellä Lauantaina 24.8. Lämpimästi tervetuloa
Ruusuvesi viilentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi ruusuvesi hoivaa feminiini energiaa.
Ruusuvesi viilentää ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi ruusuvesi hoivaa feminiini energiaa.