Yhteystiedot ja INFO

Hemmottelu ja hyvinvointi aikoja voit varata nettivaraamostamme milloin vain Sinulle parhaiten sopii. Hemmottelu aikasi voit varata myös sähköpostitse viivi@hohdehyvinvointi.fi. Pyrin vastaamaan viesteihin aina mahdollisimman nopeasti. 

Voit seurata toimintaamme Instagramissa ja Facebookissa. Somessa jaetaan inspiroivaa hyvinvointi tunnelmaa, tietoa luonnonmukaisista hoidoista, kerrotaan uutuuksista ja erilaisista tulevista tapahtumista. Tervetuloa seuraamaan matkaamme ja jakamaan sitä yhdessä.

Jos saavut autolla, voit jättää autosi esimerkiksi lähellä oleviin parkkitaloihin Iso-Kristiinaan tai Galleriaan.

Hoitojen ja tuntien aikana pidämme oven suljettuna, jotta kaikilla on mahdollisuus rentoutua ilman häiriötä.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Löydät meidät osoitteesta Kymenraitti 8. Olemme alimmassa kerroksessa.
Löydät meidät osoitteesta Kymenraitti 8. Olemme alimmassa kerroksessa.

Hohde Hyvinvointi Studio

Viivi Saarelainen
Kymenraitti 8, 53100
Y tunnus 2549433-4
viivi@hohdehyvinvointi.fi

0400466495 

Hoitojen aikana en vastaa puhelimeen. Jätäthän ystävällisesti viestillä yhteystietosi, niin palaan Sinulle heti, kun mahdollista.

@hohdehyvinvointi
Voit laittaa viestiä myös somessa. 


Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? 
Laitathan minulle viestiä sähköpostitse tai DM viestillä mieluiten Instagramissa. 


Lahjakortit

Lahjakortti sähköpostiisi tai Whatsappilla

Laitathan minulle viestiä mikäli haluat ostaa lahjakortin, ja saada sen sähköisessä muodossa. Lahjakortin voin lähettää sähköpostiisi tai Whatsappilla. Kuvan sähköisestä lahjakortista voit jakaa itse eteenpäin lahjakortin saajalle. Saat laskun lahjakortista sähköpostiisi.

Lahjakortti hoitolalta noudettuna

Laitathan minulle viestiä, mikäli haluat noutaa lahjakortin hoitolalta. Ajan lahjakortin ostamiseen hoitolalta voit varata myös nettiajanvarauksen kautta 'muut hyvinvointipalvelut osiosta'.

 Lahjakortti on voimassa 3 kuukautta. 

Autan Sinua valitsemaan sopivan lahjan läheisellesi.Hohde Hyvinvoinnin ihanat yhteistyökumppanit


Healing Center Finland yrityksen Jenita vierailee Studiolla satunnaisesti, ja tarjoaa ihania hoitokokonaisuuksia. Tutustuthan myös Jenitan hyvinvointi kursseihin, ja upeisiin hoitaviin koruihin. 


Hohde Hyvinvointi toimii yhteistyössä ihanan Lempicoachingin Mirvan kanssa. Olemme luoneet yhdessä Vapauta Sisäinen Hehkusi webinaarin. Mirva on Oman voiman akatemian perustaja, ja tarjoaa palveluitaan verkossa. Lämmin suositus Mirvan palveluille.


Kauniit valokuvat kanssasi loihtii ihana By Hanne Maria. Osa nettisivuillani olevista kuvista on Hannen luomuksia. Hannen kanssa kuvaus ilmapiiri on turvallinen ja rento. Lämmin suositukseni Hannen palveluille.

Let silence take you 

to the core of life.

-Rumi