Hyvinvointi Palvelumme

Luo Hyvinvointisi - Rentouden ja ihonhoidon Hyvinvointihetki
Kolme tapaamista  

Hyvinvointihetki sisältää kolme tapaamista, jossa laskeudutaan sinun hyvinvointisi äärelle. Pääset ottamaan aikaa omalle hyvinvoinnillesi ja rentoutumaan rauhallisessa ympäristössä. Rentoutuksissa huomioidaan kehon ja mielen kokonaisvaltaista rentoutumista, ja palautumista. Rentoutushetkeä syventää äänimaljojen ja koshikellojen rauhoittavat äänet. Ihonhoidon äärelle keskitytään kokonaisvaltaiseen hoitamiseen, jossa huomioidaan ayurvedan oppeja. Tapaamiset sisällytetään kuukauden ajalle, sinun toiveidesi mukaan. Olen apunasi viestitse kuukauden ajan, mikäli kaipaat apua tai Sinulla on kysyttävää.

Ensimmäinen tapaaminen
Keskustellaan luottamuksellisesti yhdessä miten ihosi ja kehosi voi tällä hetkellä. Tehdään ayurvedinen ihotyyppitesti. Käydään yhdessä läpi toiveesi.
Jatkamme kehonrentoutuksella ja Sointukylvyllä, joka rauhoittaa sinua tähän hetkeen. Lopuksi harjoitellaan yhdessä sinulle tähän hetkeen sopiva hengitysharjoitus. Kesto noin 2h.
Toinen tapaaminen
Keskustelua ihonhoidostasi, ja toiveistasi. Kokonaisvaltaisesti hemmotteleva ayurvedinen kasvohoito sinun ihollesi sopivilla tuotteilla. Kesto noin 2h.
Kolmas tapaaminen
Kehorentoutus ja mielikuvamatka, jonka suunnittelen sinun tarpeisiin sopivaksi. Rentoutushetkeä syventävää solfeggio taajuudet ja äänimaljat. Lempeä loppu keskustelu ja ajatuksia. Kesto noin 2h.

Jos haluat ostaa tai tilata tuotteita ihonhoito hetkien yhteydessä, saat tuotteista - 10 % alennuksen. (Ei velvoitteita ostaa tai tilata tuotteita)  

Tarjoilla vuodenajan mukaista haudutettua juomaa ja pientä syötävää.

  

Saatavilla myös yhden kerran hyvinvointihetki kokonaisvaltaisen ihonhoidon äärellä sisältäen keskustelua, ihonhoito vinkkejä, hengitysharjoitus, ayurvedinen ihotyyppitesti sekä ayurvedinen kasvohoito. Kesto noin 2,5h.

Jos haluat ostaa tai tilata tuotteita ihonhoito hetkien yhteydessä, saat tuotteista - 10 % alennuksen. (Ei velvoitteita ostaa tai tilata tuotteita)  

  


Lakshmi Kasvohoidot, kasvohieronnat ja kestovärjäykset ripsille ja kulmille

Lakshmi Ayurvediset kasvohoidot

Lakshmi perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, osana ympäristöään, molempia kunnioittaen. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu rakkaudella ja kunnioituksella, harmoniassa luonnon kanssa. Lakshmin tuotteissa yhdistyvät vuosituhansia vanha Ayurvedan tietotaito, aromaterapia ja nykyaikainen vihreä teknologia. Lakshmin tuotteilla on AIAB:n sertifikaatti (Italian Association of Organic Farming). Ihmisen ja luonnon välistä hienoa tasapainoa ei haluta muuttaa ja siihen perustuu Lakshmin taito löytää ja käyttää raaka-aineita, jotka ovat hankittu luontoa kunnioittaen, mitään vahingoittamatta. Nämä ominaisuudet siirtyvät taitavan tuotekehityksen ansiosta tuotteisiin, joiden aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tasapainottavat mielemme ja kehomme. Tuloksena on kokonaisvaltainen hyvänolon tunne. Kasvohoidossa valitaan tuotteet ja hoitomuodot ihotyypillesi sopivilla tuotteilla ja tekniikoilla.
Ihotyypit ayurvedisesti: Vata - kuiva ja ohut iho, Pitta - herkkä ja keskipaksu iho sekä Kapha - seka/öljyinen paksu iho. Ihotyyppisi voi olla myös jonkin kahden sekoitus tai jopa kaikkea kolmea. Kuitenkin yksi on hallitseva. Ayurvedinen hoito perustuu siihen, että kehon perusrakenteita vahvistetaan ja epätasapainotiloja poistetaan. Hoidot auttavat elämänvoimaa, eli pranaa, virtaamaan vapaasti. Saatavilla pidempiä täydellisiä kasvohoitoja, sekä lyhyempi Ayurvedinen kasvohieronta - hoito.

Hunajainen kasvohieronta

Hunajainen hieronta on ihana ja syvästi rentouttava hoito, joka poistaa kehosta huonoa energiaa. Hieronta vapauttaa ja puhdistaa energiakanavia, hunaja sitoo myrkkyjä ja nopeuttaa niiden poistumista elimistöstä. Hieronta elvyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen iho on silkkinen ja pehmeä.

Guasha kasvohieronta

Yli tuhat vuotta vanha perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitomenetelmä. Kosmeettinen guasha parantaa ihonverenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Ihon hapensaanti ja kollageenin muodostus paranee. Guashan avulla ihosta tulee napakampi ja sileämpi. Kasvojen piirteet tulevat selkeämmin esille ja kasvot näyttävät terveemmältä ja hehkuvalta.


Syvärentouttava niska-hartia ja päänalueen hieronta 

Niskan ja päänalueen kipuihin saat apua kehittelemästäni syvärentouttavasta niska, hartia -ja päänalueen hieronnasta. Hieronnassa keskitytään erityisesti päänalueelle.

Moni kertoo tunnistavansa olevansa stressaantunut ja kokevansa stressistä aiheutuneita oireita. Stressi oireet ovat monenlaisia ja jokaisella täysin henkilökohtaiset. Monesti stressioireita rentouttaa päänalueelle tehtävä hieronta, marmapisteiden käsittely ja energeettinen kosketus.

Hierontaa kannattaa kokeilla myös tueksi migreenin hoitoon.

Saat valita mieleisesi tuoksun hieronnan ajaksi.


Hemmotteluhieronnat

Thaimaalainen yrttinyyttihieronta

Ihana Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan. Miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattaa sinut täysin rentoutuneeseen tilaan. Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu yrttinyyteistä hellien ihoasi ja lihaksiasi rentouttaen Sinua. Lihasten tukokset vapautuu ja uusi elinvoima virtaa kehosi läpi. Hemmottele kehoasi ja aistiasi ihanalla yrttinyytti hieronnalla.

Hot Stone -kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä poistava ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti. Hot Stone - kuumakivihieronta vauhdittaa laskimoverenkiertoa kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia jolloin kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu, ihon väri paranee ja iho pehmenee. Hot Stone -kuumakivihieronnan jälkeen olo on taivaallisen rentoutunut.

Aromaattinen rentoutushieronta

Aromahieronta on ihana, lempeä ja rentouttava hoito. Hoidon aluksi valitaan yhdessä mieleisesi tuoksu tai tuoksusekoitus, jolla sinut hierotaan. Opastan sinua sopivan tuoksun valinnassa. Eteeristen öljyjen vaikutukset imeytyvät ihon ja hengityksen kautta verenkiertoon. Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia ihanista tuoksuista. Aromahieronta on kevyempää, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa keho ja mieli kokonaisvaltaisesti. Aromahieronta ei sovi raskaana oleville (voidaan hieroa ilman eteerisiä öljyjä).

Ayurvedinen rentoutushieronta

Rentouttava hieronta öljyseoksella, sisältäen päähieronnan. Hieronta on kevyttä ja rentouttavaa, öljyseos imeytyy syvälle ihoon tasapainottaen Sinua ja kehotyyppiäsi kokonaisvaltaisesti. Kehotyyppiä eli, doshia on kolme: Vata, Pitta ja Kapha. Dosha voi olla myös jonkin kahden sekoitus tai jopa kaikkea kolmea. Kuitenkin yksi on hallitseva. Ayurvedinen hoito perustuu siihen, että kehon perusrakenteita vahvistetaan ja epätasapainotiloja poistetaan. Hoidot auttavat elämänvoimaa, eli pranaa, virtaamaan vapaasti.

Säännöllinen öljyhieronta edistää terveyttä ja ehkäisee kehon epätasapainotiloja. Hoidossa olisi hyvä käydä kerran kuukaudessa tai ainakin vuodenaikojen vaihtuessa riippuen tilanteestasi.

Hoito rentouttaa lihaksia, uudistaa, pehmentää ihoa, parantaa kehon puolustuskykyä, tehostaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa hermostoa, tasapainottaa energioita, lisää keho-mielitietoisuutta ja lisäksi hemmottelee kokonaisvaltaisesti Sinua. Hieronta öljyseosta voi käyttää raskaana olevalle tai voidaan tehdä myös hajusteettomalla öljyllä, jos tuoksut häiritsevät. Öljyseos valitaan yhdessä, joko kehotyyppisi tai vuodenajan ajan mukaan tai vain tuoksun perusteella mikä kutsuu Sinua juuri tällä hetkellä.


Kontraindikaatiot eli vasta-aiheet, jolloin hierontaa ei voida suorittaa

Bakteerien, virusten, sienten aiheuttama infektio

Hemofilia, eli verenvuoto sairaus

Kuume

Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet

Tarttuvat ihosairaudet

Keskushermostoperäinen halvaus

Krapula tai päihteiden alaisena oleminen

Ihotunnon menetys tai merkittävä alenema ( esim. ääreishermoston halvaus )
 

Energiahoidot

Access Bars kosketusterapia

Kevyt kosketusterapia päänalueelle. Hoito tehdään kevyesti koskettamalla 32 pään alueen barspistettä eli energiapisteitä. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, ajatuksia ja toimintatapoja, nämä voivat rajoittaa elämäämme ja toimintaamme. Access Barsin lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia kehossa tuoden vapauden ja keveyden tunteen. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia terveyteen, luovuuteen, ihmissuhteisiin, ahdistukseen, stressiin ja masennukseen. Hoito voi lisätä toimintakykyä, rentouttaa, lievittää stressiä ja parantaa unen laatua. Access Barsin tekniikan avulla pääsemme käsiksi alitajuisiin uskomuksiin, jotka muokkaavat elämääsi. Access Bars luo usein syvän rentouden ja rauhan tunteen. Parhaimmillaan Access Bars luo uudenlaista elämän iloa ja onnellisuuden tunnetta kokonaisvaltaisesti.

Access bars on ihana energiahoito, joka vapauttaa ja rentouttaa. Hoito sopii aivan kaikille, lapsille ja aikuisille.

Suositellaan kolmen kerran tiiviinä hoitojaksona, ja ylläpito hoitona 1-2 kertaa sitten kuukaudessa.

Silver Violet Flame energiahoito

Silver Violet Flamella voidaan poistaa kaikenlaisia negatiivisia energioita, jotka voivat ilmetä monella tavalla esimerkiksi erilaisilla hyvinvoinnin haasteina, stressinä, ahdistuksena ja pelkona. Silver Violet Flamen avulla voidaan muuttaa tilanteita, jotka ovat meille epäsuotuisia.

Silver Violet Flame energiahoito on hyvin voimakas hoitomuoto, joten en suosittele sitä jos olet raskaana tai sinulla on vakavia mielenterveyden haasteita. Hoito ja hoidot yleisesti voi kuitenkin olla tukena, vaikka sinulla olisi hoitosuhde jo muualla. Voit laittaa minulle aina viestiä, jos jokin mietityttää.

Hoidon alussa keskustelemme mihin elämän osa-alueeseen kaipaat hoitoa.

Hoito voidaan tehdä myös ilman tiettyä aihetta, ja hoitaa Sinua kokonaisuutena. 

Mahdollisuus tehdä myös etähoitona. Varataksesi ajan etähoitoon, laitathan minulle sähköpostia viivi@hohdehyvinvointi.fi.


Balance By Hohde

Balance By Hohde hoidot ovat rentouttavia kokonaisuuksia, joissa hoitoosi yhdistyy ohjattu alku rentoutus. Ohjattu rentoutus syventää hoitokokemusta ja auttaa laskeutumaan hengityksen kautta täysin rauhassa itsesi äärelle. Rentoutusta syventää ihana ja ihmeellisen kaunis Koshi-kellon ääni, jota soitan sinulle ohjauksen aikana. Keho ja mieli rauhoittuu ja löytää tasapainoa kokonaisvaltaisesti.


Rentoutusohjaukset, Meditaatio ja Workshopit

Rentoutusohjaus visualisaatio eli mielikuvamatkat

Tunti alkaa aina hetkeen ja itseesi laskeutumisella. Rentoutamme lempeästi koko kehon ja mielen, käyttäen apuna erilaisia hengitys harjoituksia. Kehoa voidaan avata myös Yin jooga asanalla tunnin aluksi.

Alkurentoutuksen jälkeen teemme ihanan matkan visualisaation avulla. Visualisaatio matkat vaihtelevat ja matkat tapahtuvat aina erilaisiin luontomaisemiin ja veden äärelle. Ihaniin paikkoihin, joissa Sinulla on hyvä, turvallinen ja rauhallinen olla. Matka ja hetki on vain Sinulle, oma ainutlaatuinen hetkesi. Hengityksesi ohjaa ja kuljettaa sinua lempeästi.

Lopuksi palaamme kehoomme ja tähän hetkeen rentoutuneena. Visualisaatio-matka tapahtuu aina mielellään makuulla, mahdollisimman rennossa asennossa.

Meditaatio

Meditaatioon syventyessä jätämme mielemme kokonaan pois tästä tilasta. Analysoiva mieli ja ajattelutasomme siirtyy täysin erilleen tästä, ja laskeudumme tiedostamattomalle tasolle. Näin ollen aivoaallot hidastuvat ja syvällä tasolla palautuminen ja uudistuminen voi alkaa tapahtua. Syvässä Meditaatiossa apukeinot, kuten hengityksemme ei ole enää läsnä, vaan ne kuljettavat meitä tämän tilan äärelle. Meditaatioon syventyessä eivät mieli tai aikomus ole enää mukanamme. Asettaudut täydellisesti vain ja ainoastaan kokijan tilaan. Meditaatioon emme voi yrittämällä päästä, vaan vasta kun täydellisesti päästämme irti sen tavoittelusta ja siihen pyrkimisestä, niin silloin voimme tämän rauhan tilan sisältämme löytää. Voimme vain antautua ja olla, sekä ottaa vastaan Meditaation. Jos mieli tuo meille erilaisia mielikuvia, ajatuksia tai muita tuntemuksia, voimme päästää nämä leijailemaan hiljalleen kokonaan pois. Anna tunteiden ja ajatusten tulla ja anna niiden mennä. Jos huomaamme jäävämme kiinni ulkoisiin ääniin, ajatuksiin tai tunteisiin ja tuntemuksiin, niin voimme hellästi muistuttaa itseämme päästämään näistä kokonaan irti. Meidän ei tarvitse kiinnittyä mihinkään, vaan voimme valita nyt päästää irti, antaa kaiken mennä. Tuo huomiosi lempeästi hengityksen äärelle ja päästä irti lempeästi, aivan kaikesta.

Syvä-meditaatiossa voimme päästää myös hengityksen huomioimisesta kokonaan irti ja antautua täysin vapaaseen ja rajattomaan tilaan. Usein meditaatiota harjoitellessa, toimii hengitys keskeisenä tekijänä tuomaan läsnäolon aina ja yhä uudelleen siihen syvään tietoisuuteen sisälläsi, pois ajatusten ja ulkoisten ärsykkeiden tasolta.

Workshopit

Workshoppeja pyritään järjestämään kerran kuukaudessa lauantaisin. Näistä ilmoitellaan aina erikseen hyvissä ajoin. Workshop teemoja tulee olemaan erilaisia, ja myös samoja workshoppeja järjestetään uudestaan, mikäli kysyntää on. Workshoppien kesto vaihtelee, mutta perusworkshopit Viivin järjestämänä ovat kestoltaan noin kaksi tuntia. Hinnat vaihtelevat, riippuen tarjonnasta ja kokonaiskestosta. Workshopeissa tarjoilemme pientä kevyttä syötävää ja juomaa kuten teetä, kahvia ja raakakaakaota toiveidesi mukaan.


Äänimaljat

Kehossamme 80% vettä, joka johtaa ääntä erinomaisesti. Äänimaljojen fysikaaliset värähtelyt leviävät ihon, kudosten, elinten ja luiden kautta koko kehoon. 

Äänimalja rentoutukset ovat ensisijaisesti rentoutumismenetelmä. Usein ihmiset rentoutuvat syvästi jo ensimmäisellä äänimaljarentoutuksessa. Rentoutumisella tarkoitetaan tietynlaista tietoisuuden tilaa. Äänimaljahieronnan aikana koetaan ainakin yksi tietoisuudentila kevyestä syvään rentoutumisen tilaan, etenkin alfa-tasolla ja osittain myös theta tasolla.

Alfa-rytmi 8-12hz arkipäiväinen transsitila, unelmointi, juuri ennen nukahtamista, kevyt rentoutuminen

Theta-rytmi 3-8hz Lisääntynyt luovuus, syvä meditaatio, uni, mitattu myös shamaaneilla rituaalien aikana, syvä rentoutuminen. 

Äänimaljat hoitavat kokonaisvaltaisesti kehoa, sielua ja mieltä:

Syvärentouttavat

Vahvistaa ihmisen perusluottamusta

Helpottaa irtipäästämistä

Edistää terveyttä – harmonisoi, uudistaa ja tuo elinvoimaa

Tukee ja parantaa kehotietoisuutta

Käyttämättömien voimavarojen käyttöönotto tulee mahdolliseksi

Vahvistaa itsetuntemusta, luovuutta, aikaansaamista ja motivaatiota

Huomioithan ettei äänimalja harjoitus sovi syövän akuutissa vaiheessa/hoitojen aikana, jos sinulla on sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä. 

Sointukylpy sopii raskaana oleville, mutta äänimaljaa ei suositella keholle laitettavaksi.
 

Ryhmille

Voit varata omalle ryhmällesi rentoutuskokonaisuuden joka voidaan suunnitella teille sopivaksi. Saatavilla on erilaisia rentoutustunteja ja meditaatio - ohjausta. Tilaan mahtuu 6 henkilölle kerrallaan. Mahdollisuus myös järjestää workshop tyylinen kokonaisuus toiveiden mukaan. Saatavilla myös hierontaa rentoutustunnin lisäksi. Jos teillä on isompi porukka esimerkiksi työyhteisö, voidaan paketit jakaa kahdelle päivälle tai aamu ja iltapäivälle. Rentoutuskokonaisuuksien kesto vaihtelee ryhmän koon ja toiveidenne mukaan. Mahdollisuus järjestää lisämaksusta pientä tarjoilua, johon kuuluu smoothie, pieni suolainen ja juotavaa. Tee hetki sisältyy aina ryhmä kokonaisuuksiin. Tässä inspiraatiota mikäli olet suunnitellut voimaannuttavaa tekemistä ystävien kesken, polttareihin, työyhteisöille, aikaa perheen kanssa, ohjelmaa vauvajuhliin... Suunnitellaan yhdessä teille ihana hetki toiveidenne mukaan. Vastaan kyselyihin ja hintatiedusteluihin sähköpostitse. Hinta muokkautuu toiveidenne ja ryhmäkoon mukaan. Hinnastosta löytyy hinnat rentoutustunneille ryhmällesi 2-6 henkilölle. Kysythän lisää, autan mielelläni.


Rentoutushetket auttavat kuljettamaan sinua aidoimpaan, syvimpään ja puhtaimpaan kokemisen tilaan, oman itsesi kanssa. Jokainen rentoutushetki alkaa ja päättyy hengitykseen keskittyen ja hengitysharjoitteilla. Tietoisella hengityksellä on lukuisia hyviä terveysvaikutuksia, siksi hengitys on aina harjoitteissa tärkein apukeinomme.

Hemmotteluhoidot auttavat poistamaan kehon ja mielen lukkoja. Rauhan tunteen saavuttaminen keholle ja mielelle alkaa pysähtymisestä itsemme äärelle. Hoidot ja rentoutushetket auttavat itsetuntemuksessa, sillä kun rauhoitut itsesi äärelle voit kuulla kehosi viestit. 

Saadessamme stressitilan rauhoittumaan alkaa kehon, mielen ja ihomme parantuminen.

Säännöllinen hyvinvointisi huomioiminen tekee Sinulle hyvää kokonaisvaltaisesti.


Hemmottele itseäsi ja huomioi hyvinvointiasi.

Kun huolehdit Sinusta, jaksat huolehtia paremmin myös rakkaista ympärilläsi.