Hyvinvointi palvelumme

Lakshmi Kasvohoidot, kasvohieronnat ja kestovärjäykset ripsille ja kulmille

Lakshmi Ayurvediset kasvohoidot

Lakshmi perustuu ayurvediseen, kokonaisvaltaiseen ajattelutapaan, jossa ihminen huomioidaan kokonaisuutena, osana ympäristöään, molempia kunnioittaen. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu rakkaudella ja kunnioituksella, harmoniassa luonnon kanssa. Lakshmin tuotteissa yhdistyvät vuosituhansia vanha Ayurvedan tietotaito, aromaterapia ja nykyaikainen vihreä teknologia. Lakshmin tuotteilla on AIAB:n sertifikaatti (Italian Association of Organic Farming). Ihmisen ja luonnon välistä hienoa tasapainoa ei haluta muuttaa ja siihen perustuu Lakshmin taito löytää ja käyttää raaka-aineita, jotka ovat hankittu luontoa kunnioittaen, mitään vahingoittamatta. Nämä ominaisuudet siirtyvät taitavan tuotekehityksen ansiosta tuotteisiin, joiden aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tasapainottavat mielemme ja kehomme. Tuloksena on kokonaisvaltainen hyvänolon tunne.  Kasvohoitotuotteet valitaan aina kehotyyppisi, eli doshan mukaan, tuotteita voidaan myös sekoitella tarpeen mukaan. Doshia on kolme: Vata, Pitta ja Kapha. Dosha voi olla myös jonkin kahden sekoitus tai jopa kaikkea kolmea. Kuitenkin yksi on hallitseva. Ayurvedinen hoito perustuu siihen, että kehon perusrakenteita vahvistetaan ja epätasapainotiloja poistetaan. Hoidot auttavat elämänvoimaa, eli pranaa, virtaamaan vapaasti. Saatavilla pidempiä täydellisiä kasvohoitoja, sekä lyhyempi Ayurvedinen kasvohieronta - hoito.

Hunajainen kasvohieronta

Hunajainen hieronta on ihana ja syvästi rentouttava hoito, joka poistaa kehosta huonoa energiaa. Hieronta vapauttaa ja puhdistaa energiakanavia, hunaja sitoo myrkkyjä ja nopeuttaa niiden poistumista elimistöstä. Hieronta elvyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Hoidon jälkeen iho on silkkinen ja pehmeä.

Guasha kasvohieronta

Yli tuhat vuotta vanha perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitomenetelmä. Kosmeettinen guasha parantaa ihonverenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin. Ihon hapensaanti ja kollageenin muodostus paranee. Guashan avulla ihosta tulee napakampi ja sileämpi. Kasvojen piirteet tulevat selkeämmin esille ja kasvot näyttävät terveemmältä ja hehkuvalta.  

Kestovärjäykset

Luonnollista kauneutta ja piristystä kasvojen ilmeelle kestovärjäyksillä. Kestovärjäykset tehdään toiveidesi mukaan. Kestovärjäykset kestävät kauniina 3-6 viikkkoa.


Hemmotteluhieronnat

Thaimaalainen yrttinyyttihieronta

Ihana Thaimaalainen yrttinyyttihieronta on hemmottelua parhaimmillaan. Miellyttävä lämpö, lumoava tuoksu sekä hellä huomaavaisuus saattaa sinut täysin rentoutuneeseen tilaan. Luonnon ihanat yrtit aktivoituvat höyryn lämmössä ja luonnon öljy vapautuu yrttinyyteistä hellien ihoasi ja lihaksiasi rentouttaen Sinut täysin. Lihasten tukokset vapautuu ja uusi elinvoima virtaa kehosi läpi. Hemmottele kehoasi ja aistiasi ihanalla yrttinyytti hieronnalla.

Hot Stone -kuumakivihieronta

Lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä poistava ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Tuhansia vuosia vanha hoitomenetelmä tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti. Hot Stone - kuumakivihieronta vauhdittaa laskimoverenkiertoa kohti sydäntä, jolloin väsyneet lihakset rentoutuvat. Hieronta vapauttaa endorfiinia jolloin kiputilat kehossa vähenevät, lihasjännitykset pehmenevät ja mieli rentoutuu. Hieronnan vaikutuksesta ihosolujen uudistuminen nopeutuu, ihon väri paranee ja iho pehmenee. Hot Stone -kuumakivihieronnan jälkeen olo on taivaallisen rentoutunut.

Aromahieronta

Aromahieronta on ihana, lempeä ja rentouttava hoito. Hoidon aluksi valitaan yhdessä mieleisesi tuoksu tai tuoksusekoitus, jolla sinut hierotaan. Opastan sinua sopivan tuoksun valinnassa. Eteeristen öljyjen vaikutukset imeytyvät ihon ja hengityksen kautta verenkiertoon. Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia ihanista tuoksuista. Aromahieronta on kevyempää, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa keho ja mieli kokonaisvaltaisesti. Aromahieronta ei sovi raskaana oleville (voidaan hieroa ilman eteerisiä öljyjä).

Ayurvedinen Hieronta

Rentouttava hieronta öljyseoksella, sisältäen päähieronnan. Hieronta on kevyttä ja rentouttavaa, öljyseos imeytyy syvälle ihoon tasapainottaen Sinua ja kehotyyppiäsi kokonaisvaltaisesti. Kehotyyppiä eli, doshia on kolme: Vata, Pitta ja Kapha. Dosha voi olla myös jonkin kahden sekoitus tai jopa kaikkea kolmea. Kuitenkin yksi on hallitseva. Ayurvedinen hoito perustuu siihen, että kehon perusrakenteita vahvistetaan ja epätasapainotiloja poistetaan. Hoidot auttavat elämänvoimaa, eli pranaa, virtaamaan vapaasti.

Säännöllinen öljyhieronta edistää terveyttä ja ehkäisee kehon epätasapainotiloja. Hoidossa olisi hyvä käydä esim. kerran kuukaudessa tai ainakin vuodenaikojen vaihtuessa riippuen asiakkaan tilanteesta. 

Hoito rentouttaa lihaksia, uudistaa, pehmentää ihoa, parantaa kehon puolustuskykyä, tehostaa kuona-aineiden poistumista, rentouttaa hermostoa, tasapainottaa energioita, lisää keho-mielitietoisuutta ja lisäksi hemmottelee kokonaisvaltaisesti Sinua. Hieronta öljyseosta voi käyttää raskaana olevalle tai voidaan tehdä myös hajusteettomalla öljyllä, jos tuoksut häiritsevät. Öljyseos valitaan yhdessä, joko kehotyyppisi tai vuodenajan ajan mukaan tai vain tuoksun perusteella mikä kutsuu Sinua juuri tällä hetkellä.

kontraindikaatiot eli vasta-aiheet, jolloin hierontaa ei voida suorittaa

Bakteerien, virusten, sienten aiheuttama infektio
Hemofilia, eli verenvuoto sairaus
Kuume
Hoitamaton syöpä ja tutkimattomat kasvaimet
Tarttuvat ihosairaudet
Keskushermostoperäinen halvaus
Krapula tai päihteiden alaisena oleminen
Ihotunnon menetys tai merkittävä alenema ( esim. ääreishermoston halvaus )


Access Bars kosketusterapia

Kevyt kosketusterapia päänalueelle. Hoito tehdään kevyesti koskettamalla 32 pään alueen barspistettä eli energiapisteitä. Näihin pisteisiin liittyy elämän eri osa-alueisiin kohdistuvia uskomuksia, ajatuksia ja toimintatapoja, nämä voivat rajoittaa elämäämme ja toimintaamme. Access Barsin lempeä tekniikka vapauttaa näitä tukoksia kehossa ja tuo vapauden ja keveyden tunteen. Hoidolla on todettu olevan positiivisia vaikutuksia mm. terveyteen, luovuuteen, ihmissuhteisiin, ahdistukseen, stressiin. Hoito voi lisätä toimintakykyä, rentouttaa, lievittää stressiä ja unen laatu paranee. Access bars on ihana energiahoito, joka vapauttaa ja rentouttaa. Hoito sopii aivan kaikille, lapsille ja aikuisille.  
 

Rentoutusohjaukset, Meditaatio ja Workshopit

Rentoutusohjaus visualisaatio eli mielikuvamatkat

Tunti alkaa aina hetkeen ja itseesi laskeutumisella. Rentoutamme lempeästi koko kehon ja mielen, käyttäen apuna erilaisia hengitys harjoituksia. Kehoa voidaan avata myös Yin jooga asanalla tunnin aluksi.

Alkurentoutuksen jälkeen teemme ihanan matkan visualisaation avulla. Visualisaatio matkat vaihtelevat ja matkat tapahtuvat aina erilaisiin luontomaisemiin ja veden äärelle. Ihaniin paikkoihin, joissa Sinulla on hyvä, turvallinen ja rauhallinen olla. Matka ja hetki on vain Sinulle, oma ainutlaatuinen hetkesi. Hengityksesi ohjaa ja kuljettaa sinua lempeästi.

Lopuksi palaamme kehoomme ja tähän hetkeen rentoutuneena. Visualisaatio-matka tapahtuu aina mielellään makuulla, mahdollisimman rennossa asennossa.

Meditaatio

Meditaatioon syventyessä jätämme mielemme kokonaan pois tästä tilasta. Analysoiva mieli ja ajattelutasomme siirtyy täysin erilleen tästä, ja laskeudumme tiedostamattomalle tasolle. Näin ollen aivoaallot hidastuvat ja syvällä tasolla palautuminen ja uudistuminen voi alkaa tapahtua. Syvässä Meditaatiossa apukeinot, kuten hengityksemme ei ole enää läsnä, vaan ne kuljettavat meitä tämän tilan äärelle. Meditaatioon syventyessä eivät mieli tai aikomus ole enää mukanamme. Asettaudut täydellisesti vain ja ainoastaan kokijan tilaan. Meditaatioon emme voi yrittämällä päästä, vaan vasta kun täydellisesti päästämme irti sen tavoittelusta ja siihen pyrkimisestä, niin silloin voimme tämän rauhan tilan sisältämme löytää. Voimme vain antautua ja olla, sekä ottaa vastaan Meditaation. Jos mieli tuo meille erilaisia mielikuvia, ajatuksia tai muita tuntemuksia, voimme päästää nämä leijailemaan hiljalleen kokonaan pois. Anna tunteiden ja ajatusten tulla ja anna niiden mennä. Jos huomaamme jäävämme kiinni ulkoisiin ääniin, ajatuksiin tai tunteisiin ja tuntemuksiin, niin voimme hellästi muistuttaa itseämme päästämään näistä kokonaan irti. Meidän ei tarvitse kiinnittyä mihinkään, vaan voimme valita nyt päästää irti, antaa kaiken mennä. Tuo huomiosi lempeästi hengityksen äärelle ja päästä irti lempeästi, aivan kaikesta.

Syvä-meditaatiossa voimme päästää myös hengityksen huomioimisesta kokonaan irti ja antautua täysin vapaaseen ja rajattomaan tilaan. Usein meditaatiota harjoitellessa, toimii hengitys keskeisenä tekijänä tuomaan läsnäolon aina ja yhä uudelleen siihen syvään tietoisuuteen sisälläsi, pois ajatusten ja ulkoisten ärsykkeiden tasolta.

Workshopit

Workshoppeja pyritään järjestämään kerran kuukaudessa lauantaisin. Näistä ilmoitellaan aina erikseen hyvissä ajoin. Workshop teemoja tulee olemaan erilaisia, ja myös samoja workshoppeja järjestetään uudestaan, mikäli kysyntää on. Workshoppien kesto vaihtelee, mutta perusworkshopit Viivin järjestämänä ovat kestoltaan noin kaksi tuntia. Hinnat vaihtelevat, riippuen tarjonnasta ja kokonaiskestosta. Workshopeissa tarjoilemme pientä kevyttä syötävää ja juomaa kuten teetä, kahvia ja raakakaakaota toiveidesi mukaan.

Ryhmille

Voit varata omalle ryhmällesi rentoutuskokonaisuuden joka voidaan suunnitella teille sopivaksi. Saatavilla on erilaisia rentoutustunteja ja meditaatio - ohjausta. Tilaan mahtuu 6 henkilölle kerrallaan. Mahdollisuus myös järjestää workshop tyylinen kokonaisuus toiveiden mukaan. Saatavilla myös hierontaa rentoutustunnin lisäksi. Jos teillä on isompi porukka esimerkiksi työyhteisö, voidaan paketit jakaa kahdelle päivälle tai aamu ja iltapäivälle. Rentoutuskokonaisuuksien kesto vaihtelee ryhmän koon ja toiveidenne mukaan. Mahdollisuus järjestää lisämaksusta pientä tarjoilua, johon kuuluu smoothie, pieni suolainen ja juotavaa. Tee hetki sisältyy aina ryhmä kokonaisuuksiin. Tässä inspiraatiota mikäli olet suunnitellut voimaannuttavaa tekemistä ystävien kesken, polttareihin, työyhteisöille, aikaa perheen kanssa, ohjelmaa vauvajuhliin... Suunnitellaan yhdessä teille ihana hetki toiveidenne mukaan. Vastaan kyselyihin ja hintatiedusteluihin sähköpostitse. Hinta muokkautuu toiveidenne ja ryhmäkoon mukaan. Hinnastosta löytyy hinnat rentoutustunneille ryhmällesi 2-6 henkilölle. Kysythän lisää, autan mielellläni.


Kaikki hoidot, ohjaukset ja erilaiset harjoitukset auttavat kuljettamaan sinua tähän aidoimpaan, syvimpään ja puhtaimpaan kokemisen tilaan, oman itsesi kanssa. Rentoutustunneilla on vaihtuvia teemoja ja harjoitteita. Meditaatio - ja rentoutustunteja voidaan yhdistellä. Jokainen tunti alkaa ja päättyy hengitykseen keskittyen ja hengitysharjoitteilla. Tietoisella hengityksellä on lukuisia hyviä terveysvaikutuksia, siksi hengitys on aina harjoitteissa tärkein apukeinomme. Tunneille voit varustautua mukavin ja lämpimin vaattein. Hoitolalta löytyy joogamattoja, bolstereita, tyynyjä ja vilttejä jokaiselle. Voit halutessasi ottaa mukaan myös oman alustan ja muita tarvikkeita. Hoitolalla on aina raikasta vettä saatavilla. Hemmotteluhoidot ja rentoutusohjaukset auttavat poistamaan kehon ja mielen lukkoja. Säännöllinen hyvinvointisi huomioiminen tekee Sinulle hyvää kokonaisvaltaisesti.
 

Voit antaa kaikkien ajatusten vain tulla ja mennä, ja palauttaa huomiosi aina jälleen omaan hengitykseesi. Aina jos mieleen tulee ajatuksia niin anna niiden tulla ja taas mennä, palautat vain huomiosi jälleen hengityksesi pehmeään, lempeään rytmiin.
Voit antaa kaikkien ajatusten vain tulla ja mennä, ja palauttaa huomiosi aina jälleen omaan hengitykseesi. Aina jos mieleen tulee ajatuksia niin anna niiden tulla ja taas mennä, palautat vain huomiosi jälleen hengityksesi pehmeään, lempeään rytmiin.