"You cannot find yourself in the past or future. The only place where you can find yourself is in the Now."                     Eckhart Tolle
"You cannot find yourself in the past or future. The only place where you can find yourself is in the Now." Eckhart Tolle

Hei, ihana kun löysit tänne

Nimeni on Viivi ja olen täällä Sinua varten

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämeni asia ja hemmotteluhoidoissamme rentoutuu keho sekä mieli. Kaikki hoidot teen huolella, omistautuen ja toiveesi huomioiden. Ilmapiiri on rauhallinen ja lämminhenkinen.

Minulla on hoitojen osalta jo lähes 10-vuoden kokemus ja olen työskennellyt hoitojen parissa valmistumisestani lähtien. Aloitin yrittäjänä vuonna 2013, ja toimin omassa liikkeessäni 5 vuotta, kunnes jäin äitiyslomalle saadessani rakkaimman aarteeni. Äitiyslomani jälkeen työskentelin Lappeenrannan kylpylällä vastaavana hyvinvointityöntekijänä. Keväällä 2020 minulla tuli vahva tunne luoda jotakin uutta, ja ilmoittauduin mukaan Rentoutus- ja Meditaatio ohjaaja koulutukseen, tämä matka antoi minulle lisää tietoa ja paljon uutta, ihana päästä jakamaan tätä kanssanne.

Hoidoissa käytetään Italialaista Ayurvedista luonnonkosmetiikka sarja Lakshmia. Ihana luonnonkosmetiikka sarja, jonka arvot vastaavat omiani täysin. Lakshmin tuotteissa yhdistyvät vuosituhansia vanha Ayurvedan tietotaito, aromaterapia ja nykyaikainen vihreä teknologia. Ayurvedan kautta voimme ymmärtää ihmisen ja luonnon välistä yhteyttä, sekä kasvien ja tunteidemme voimakkaan yhteisvaikutuksen fysiologiaamme. Hoidoissa käytetään myös eteerisiä öljyjä, hyvinvointiasi tukemaan. Olen työskennellyt erilaisten luonnonkosmetiikka tuotteiden, hoitojen ja eteeristen öljyjen parissa vuodesta 2014 lähtien.

Olen vuosien varrella ymmärtänyt, että kaikki hyvinvointimme lähtee ensisijaisesti mielestämme, ja välittyy sitä kautta kaikkialle kehoomme. Luonnollisesti ihommekin voi hyvin, kun voimme hyvin kokonaisvaltaisesti. Oma hoitofilosofiani onkin tänä päivänä ensisijaisesti mielen ja kehon huomioiva, ja siihen käytämme tueksi ihania luonnonmukaisia hoitoja ja tuotteita, jotka valitsemme Sinulle yhdessä. Näistä ajatuksista syntyi Hohde. Rauhan ja lempeyden paikka, jossa hoidetaan Sinua kokonaisvaltaisesti mielen ja kehon ihanilla rentoutuksilla, tukena laadukkaita hoitavia tuotteita. Mielen hyvinvointi välittyy hehkuna kehoosi ja ihoosi.

Vapaa ajallani vietän aikaa perheeni ja ystävien kanssa. Päivittäiseen omaan hyvinvoinnista huolehtimiseen kuuluu jooga, meditaatio ja ulkoilu luonnossa. Näille pyrin ottamaan aikaa edes hetkisen joka päivä. Hengityksen huomioiminen arkisissa toiminnoissa on tärkeä osa elämääni. Kotona käytän eteerisiä öljyjä, suitsukkeita ja kiviä tukemaan hyvää oloamme. Pidän myös valokuvaamisesta ja kirjoittamisesta.

Odotan innolla vanhojen ystävien ja uusien tuttavuuksien kohtaamisia. Olen innoissani ja kiitollinen, että voin jatkaa sydämen asioideni toteuttamista hoitojen parissa.

Toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi.

* Cidesco-kosmetologi 2013, Suomen Kosmetologikoulu

* Access Bars hoitaja 2016, Access Consciousness

* Rentoutus- ja meditaatio ohjaaja 2020, Happylifestyle HLF® 

* Ayurvedaa iholle pro koulutus 2021, Rosi Sotkasiira Rosilindas

* Kasvit oppaina ja liittolaisina 2021, Rohdoskeiju

* Opiskeluaikana erilaisia hemmotteluhoito kursseja

* Lukuisia luentoja, kirjoja ja verkkokursseja kokonaisvaltaisesta ja henkisestä hyvinvoinnista, sekä siihen liittyvistä eri osa-alueista.

Viivi
Viivi