Kiitollisin Mielin Uuteen Vuoteen

21.01.2024

Hei Ihana siellä, mukava kun olet blogin äärellä. Toivottavasti uusi vuosi on alkanut ihanasti, ja olet voinut hyvin. Tänään aiheena blogissani Kiitollisin Mielin Uuteen Vuoteen.

Ota hetkinen, ja kuulostele miten voit tässä hetkessä. Sulje silmäsi ja luo yhteys rauhallisen hengityksen äärelle.


Pitkästä aikaa löydän itseni blogin äärellä kiitollisin mielin. Viime vuonna valmistui ensimmäinen E-Kirjani, ja sen jälkeen olen pitänyt taukoa kirjoittamisesta. Olen luottanut kuinka oikealla hetkellä, alkaa kirjoitelmani taas nousta minusta luonnollisesti. Laitan blogi tekstini loppuun linkin, josta pääset lataamaan E-Kirjan ilmaiseksi.


Minulla vuosi on alkanut hoitojen äärellä, sekä tapahtumien järjestelyillä.
Paljon olisi ideoita ja haaveita studion toiminnan suhteen. Asioille on hyvä kuitenkin antaa aikaa, ja luottaa että kaikki tapahtuu aina oikealla hetkellä, mikäli niin on tarkoitettu. 

Tänäänkin haluan muistuttaa Sinua, kuinka olet tärkeä juuri sellaisena kuin olet tässä hetkessä.


Moni on havahtunut siihen, kuinka ei ole osannut välittää itsestään ja omista tarpeistaan. Tämä on aiheuttanut väsymystä ja uupumisen tunteita. Toiset havahtuvat näihin aiemmin ja toiset hieman myöhemmin elämässään.
Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan. Tämä kaikki on kuitenkin omalla vastuullamme, meidän on ilmaistava tarpeemme ja osoitettava itse itsellemme kuinka välitämme omista tarpeistamme. Tiedän ja ymmärrän, että tämäkin asia on iso oppiläksy, mutta jostakin voi aina aloittaa. Olisiko ihana palata harrastuksien pariin, nauttia kävelyistä luonnossa, treffata ystäviä tai nauttia live musiikista keikalla tanssien. Kun alat huolehtia itsestäsi ja ilmaiset omia tarpeitasi, energia muuttuu ympärilläsi ja ihmeitä alkaa tapahtua. Positiivinen ja toiveikas mieli vetää puoleensa hyviä asioita ja ihmisiä. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen luo hyvää pohjaa paremmalla hyvinvoinnille myös mielen tasolla.

Käymällä hoidoissa ja ottamalla aikaa omalle hyvinvoinnillesi rentoutumisen äärellä, osoitat itse itsellesi kuinka välität Sinusta.


Olen toiminut yrittäjänä lähes 11 vuotta, ja ajatukseni millaisia palveluita haluan tarjota tänä päivänä on muuntunut tällaiseksi viimeisien viiden vuoden aikana. Luonnonkosmetiikka tuotteiden ja energiahoitojen parissa olen työskennellyt vuodesta 2014 lähtien. Viime vuodet olen opiskellut erilaisia rentoutus menetelmiä, meditaatiota sekä äänimaailmaa ja äänimaljoja. Olen opiskellut myös ayurvedista ihonhoitoa sekä eteeristen öljyjen vaikutuksia osaksi luonnollista hyvinvointia.


Hohde Hyvinvointi Studio täyttää pian kolme vuotta, ja olen tästä äärimmäisen kiitollinen. Ajankohta oli hyvin haastava kolme vuotta sitten avata uusi liike, ja tämä onkin koetellut minua niin henkisesti, sekä erityisesti taloudellisesti. Luottamus jatkamiseen on pitänyt löytää itsestään, ja ajoittain se on ollut hyvin haastavaa. Matka on ollut jälleen hyvin opettavainen, ja ehdottomasti tämänkin kaiken voi kääntää voimavaraksi elämässä. Kolmen vuoden aikana olen miettinyt usein, etten voi jatkaa enää studioni ylläpitämistä, mutta jokin voima ja rakkaus työtäni kohtaan on pitänyt asiat liikkeessä. Aina jokin pieni ihme on mahdollistanut jatkamisen. Aina on tullut joku teistä ihanista asiakkaistani ja varannut ajan. Jokainen kerta, kun näen varauksen tai ilmoittautumisen tapahtumiin sydämeni iloitsee. Uskon, että kaikki pienyrittäjä ystäväni samaistuvat tähän iloon.

Tässä hetkessä kiitän itseäni, että en ole luovuttanut. Toivon pilkahduksia on alkanut näkyä, ja minulla on runsaasti visioita mielessäni joita haluan jakaa kanssanne. Totta on kuitenkin se, että studio tarvitsee vielä lisää asiakaskuntaa. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan, mikäli toimintamme kutsuu Sinua.

Ryhmä ohjauksesta on tullut äärimmäisen rakasta minulle, ja olen kiitollinen kun olette löytäneet rentoutushetkiin. Toivon, että kehityn vielä paljon kaikessa tekemisessä ja olette tyytyväisiä palveluihimme. 

Aika ajoin kanssasi studiolla vierailee myös ihania hyvinvoinnin ammattilaisia, ja saamme luoda yhdessä teille ihania kokonaisuuksia.


Kuuntelen mielelläni Sinun toiveitasi, laitathan minulle viestiä. Toiveeni on, että jokainen nainen tuntee kukoistuksen pilkahduksen itsessään rentoutumisen päätteeksi.

Muistathan kuinka juuri Sinun oivalluksesi ja tarinasi on tärkeää tässä maailmassa.
Kiitos, kun olet matkassani. Luomme tätä yhdessä.

Minulle voit aina luottamuksellisesti avata sydäntäsi yksilöhoidoissa mikäli se tuntuu sinusta hyvältä. Minulla on itselläni kokemusta monenlaisista haasteista elämässä, jotka kuitenkin olen tänä päivänä kääntänyt suureksi lahjaksi, sillä pystyn palvelemaan asiakkaitani kokonaisvaltaisesti paremmin ymmärtäen lempeästi.
Olen saanut runsaasti ihanaa palautetta, jota kyyneleet silmissäni olen lukenut. Ilo ja kiitollisuus täyttää sydämeni. Hoitojen aikana on koettu myös voimakkaita tuntemuksia, nähty ihania värejä, rentouduttu ja rauhoituttu.
Koen palautteesi hyvin henkilökohtaisena, ja en jaa niitä eteenpäin. Halutessasi voit kuitenkin mainita jos palautteen saa nimettömänä jakaa. Kiitos kaikista maininnoista Instagramissa mitä olette omilla nimillänne jakaneet.


Muistathan, että olet tervetullut rentoutumaan juuri sellaisena kuin olet tässä hetkessä.


Aina ja kaikkina päivinä ei ehdi huolehtia itsestään, ja muista niin hyvin kuin haluaisi, mutta jokainen pienikin askel kohti hyvinvointia on täysin riittävä. Studiollani yhdistyy mahdollisuus monenlaiseen hyvinvointiin. Autan mielelläni parhaani mukaan löytämään parhaat ratkaisut tukemaan juuri Sinua 💗

Lähdetään yhdessä avoimin ja kiitollisin mieli uuteen vuoteen. Kunnioitetaan ja ymmärretään toisiamme.
Luodaan hyvää yhdessä.
Kaikkea hyvää Sinulle ystäväni, ollaan yhteydessä.


Olet Ihana ja Tärkeä,

 
💗 Viivi  

Sydämellisesti tervetuloa Naistenpäivän ihanaan workshoppiin upea nainen.
Sydämellisesti tervetuloa Naistenpäivän ihanaan workshoppiin upea nainen.
Studiolla valikoimissa suunnittelemani Voimalause kortit. Ihana lahja itsellesi tai ystävällesi.
Studiolla valikoimissa suunnittelemani Voimalause kortit. Ihana lahja itsellesi tai ystävällesi.