Hohde Blogi

HOHDE BLOGI

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan ja inspiroitumaan mielen ja kehon hyvinvointiin liittyvien asioiden parissa, sekä hoitojen, luonnonkosmetiikka tuotteiden ja luonnon ihmeiden maailmaan syventyen.

Olen vuosien varrella ymmärtänyt, että kaikki hyvinvointimme lähtee ensisijaisesti mielestämme, ja välittyy sitä kautta kaikkialle kehoomme. Elämä on lahjonut minua monenlaisilla opetuksilla ja matkani varrelle on mahtunut monenlaisia hetkiä, jotka ovat auttaneet minua kasvamaan ja ymmärtämään. Toteutan tällä hetkellä unelmaani hoitojen parissa sekä kirjoittamiseen syventyen. Toivottavasti tavataan hoitolallani rentoutumisen ja rauhoittumisen merkeissä.

Jokainen päivä voi tuoda pienenkin ihmeen ja onnen hetken, kun vain katselemme ja tunnustelemme ympärillemme. 

Olet Ihana ja Tärkeä.


Ihania lukuhetkiä Sinulle, 

💗 Viivi 

viivi@hohdehyvinvointi.fi


Hei ihana, mukava kun olet blogin äärellä. Toivottavasti olet voinut hyvin ja nauttinut alkaneesta talvesta, ilma on ollut raikas ja hyvä hengittää. Tänään aiheena blogissani loppuvuoden taika. Inspiroivaa hetkeä itsesi äärellä.

Hei ihana siellä, mukava kun olet Hohde blogin äärellä. Toivottavasti olet voinut hyvin ja syksysi on sujunut mukavasti. Tänään aiheena blogissani itsetuntemuksen hemmottelu. Toivon, että viihdyt kirjoitelman parissa ja saat uutta inspiraatiota itsesi äärelle.

Hei ihana, toivottavasti olet voinut hyvin ja syksysi on sujunut mukavasti. Kiitos, että olet blogin äärellä. Tänään ajattelin käsitellä hyvinvointia syyskaudelle aihetta. Mukavaa ja inspiroivaa lukuhetkeä Sinulle.

Hei ihana siellä, mukava kun olet Hohde blogin äärellä. Toivottavasti olet voinut hyvin ja kesäsi on sujunut mukavasti. Tänään aiheena blogissani ihotyypit ayurvedisesti. Toivon, että viihdyt kirjoitelman parissa ja saat uutta inspiraatiota ihon hoitoon.

Hei ihana siellä, mukava kun olet blogini äärellä. Tänään ajattelin jakaa Hengityksen, Rentoutumisen ja Meditaation taikaa kanssasi. Toivottavasti olet voinut hyvin. Mukavaa ja inspiroivaa lukuhetkeä.

Hei ihana siellä ja mukava, kun olet hyvinvoinnin äärellä. Ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää. Luonto on herännyt väriloistoon ja kukoistukseen, tunne kauneus ja hehku ympärilläsi. Tänään aiheena hemmotteluhoidot - hyvinvoinnin tukena. Mukavaa ja inspiroivaa hetkeä postauksen parissa.