Loppuvuoden Taika

15.12.2021

Hei ihana, mukava kun olet blogin äärellä. Toivottavasti olet voinut hyvin ja nauttinut alkaneesta talvesta, ilma on ollut raikas ja hyvä hengittää. Tänään aiheena blogissani loppuvuoden taika. Inspiroivaa hetkeä itsesi äärellä.

Ihanaa ja taianomaista loppuvuotta ja vuoden vaihteen aikaa Sinulle. Kuuntelethan ensin, miten voit tänään, tässä hetkessä? Pysähdythän kuulemaan kehosi viestejä.Moni ihminen tuntee ja kokee loppuvuoden jännittävänä ajanjaksona, jossa on ripaus elämän hyvää taikaa. Mietimme miten kulunut vuosi on mennyt, mitä kaikkea hyvää olemme saaneet mukaamme ja mistä olemme valmiita luopumaan.

Itse olen hyvin herkkä ja aistin toisten tunteita hyvin herkästi ja vahvasti. Omien rajojen löytymisen myötä olen hiljalleen ymmärtänyt, että jokainen on kuitenkin loppupeleissä vastuussa itsestään ja tunteistaan. Auttamisen halu ihmisiä kohtaan on kuitenkin minussa, ja enemmän kuin koskaan olen tänä vuonna miettinyt miten voisin omalta osaltani auttaa ihmisiä jaksamaan tässä ajassa. On mainittava, että omakin jaksaminen on ollut aika ajoin hyvin herkillä. Vuoteen on mahtunut hyvin haastavia hetkiä, monenlaisien asioiden tiimoilta. Olen kuitenkin onneksi löytänyt vuosien varrella elämääni työkalut, joiden avulla pystyn selviämään paremmin vaikeuksien läpi ja heikoilla hetkillä. Tässä ajassa toivoisin, että erimielisyyksien äärellä voisimme katsoa toisiamme ihmisinä ja ymmärtää sen, että jokainen toimii aina parhaan kykynsä mukaan tässä hetkessä. Voimme muuttaa vain itseämme, toisia ihmisiä voimme vain yrittää ymmärtää ja rakastaa, niin halutessamme. Mitään emme voi pakottaa, emme itsessämme, emme muissa. Elämä on täynnä oppitunteja matkamme loppuun saakka, emme ole ikinä täysin valmiita, ja käsiteltävää elämän varrella meillä kaikilla varmasti riittää. Muistathan olla armollinen itsellesi ja muille.

Haluaisinkin tässä kohtaa muistuttaa sinua, että hoitolalleni olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, olet tervetullut hyvinä ja ei niin hyvinä hetkinä. Kun perustin hoitolaa halusin luoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkemystä vieläkin enemmän hoitola toimintaan, saatavilla on siis hoitojen lisäksi myös erilaisia rentoutuspalveluita. Halutessasi kuuntelen sinua mielelläni hoidon yhteydessä, jos haluat jakaa jotakin mitä sydämelläsi on. Kaikki keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Hoitolan toiminnan yhteydessä olenkin vuosien varrella saanut tutustua aivan ihaniin ihmisiin ja yhdessä ollaan jaettu iloja ja suruja. Lämmin kiitos kaikille keitä olen saanut kohdata vuosien varrella ja kaikille uusille ihanille ihmisille, ketkä olette löytäneet luokseni tavalla tai toisella.Vuoden vaihteen taikahetki itsesi äärellä


> Varaa aikaa Sinulle, luo rauhallinen ja turvallinen tila itsellesi. Voit asetella ympärillesi kynttilöitä, tyynyjä, lempi tuoksuja, kiviä tai muita voimaesineitä. Varaa lähellesi kynä ja kaksi paperipalaa.

> Keitä itsellesi lämmin juoma, ja ota halutessasi pientä hyvää syötävää.

> Asetu istumaan, ja linjaa ryhtisi. Pyöräytä kevyesti hartioita tai pyöritä kehoasi. Hiero kevyesti päänaluettasi.

> Sulje silmäsi kevyesti, luo yhteys hengitykseesi ja pysähdy kuuntelemaan.

> Hengitä rauhallisesti niin pitkään kuin on tarpeellista.

> Palaa tähän hetkeen. Ota kynä ja paperia esille. Kirjoita paperille kaikki asiat joista olet valmis luopumaan. Mieti mikä ei enää palvele sinua tässä hetkessä. Kirjoita ja anna ajatusten purkautua paperille sellaisina kuin ne ovat. Muistathan, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja olet tässä hetkessä itsesi kanssa. Kun olet valmis, kiitä itseäsi ja tätä vuotta kaikista opetuksistaan. Tämän jälkeen voit polttaa tai repiä paperin ja mielen tasolla tunne kuinka päästät nyt irti aivan kaikesta, mikä ei enää palvele sinua.

> Seuraavaksi ota toinen paperi, ja kirjoita ylös kaikki asiat mistä olet kiitollinen tämän vuoden lopussa. Kirjoita kaikki mikä on tehnyt sinut onnelliseksi. Kun olet valmis, mieti mielessäsi mikä voisi olla voimalauseesi tulevan vuoden alkuun. Kirjoita voimalauseesi ylös kauniille paperille ja laita itsellesi se talteen. Sulje silmäsi ja hengitä kiitollisuutta tästä vuodesta.

Toivon, että harjoitus voimaannuttaa Sinua tulevan vuoden alkuun ja saat uutta ihanaa energiaa. Sydämellinen kiitos tästä vuodesta. Ihana, kun olet siellä.


Rauhallista joulun aikaa ja taianomaista vuodenvaihdetta kaikille ❤

Lämpimästi tervetuloa hemmottelemaan itseäsi hoitoihin ja rauhoittumaan lempeässä ilmapiirissä itsesi äärelle. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet tässä hetkessä. Jos mitä vain kysyttävää ilmenee olen täällä Sinua varten. Minulle saa myös jakaa millainen on voimalauseesi vuoden alkuun, olisi ihana kuulla mitä teillä nousee pintaan.

Olet Ihana ja Tärkeä ❤️

❤️ Viivi


Hoitolalla saatavilla voimalausekortteja. Sinulle muistuttamaan omasta voimasta sisälläsi.
Hoitolalla saatavilla voimalausekortteja. Sinulle muistuttamaan omasta voimasta sisälläsi.