Hemmotteluhoidot - Hyvinvoinnin tukena

01.06.2021

Hei ihana siellä ja mukava, kun olet hyvinvoinnin äärellä. Ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää. Luonto on herännyt väriloistoon ja kukoistukseen, tunne kauneus ja hehku ympärilläsi. Tänään aiheena hemmotteluhoidot - hyvinvoinnin tukena. Mukavaa ja inspiroivaa hetkeä postauksen parissa.

Miten voit tänään? Sulje silmäsi. Linjaa ryhti ja pyöräytä hartioita. Hengitä rauhallisesti sisään ja hengitä rauhallisesti ulos. Miten hengitys virtaa, miten kehosi voi tänään? Hengitä rauhallisesti omaan luonnolliseen tahtiisi. Kaikki on hyvin tässä hetkessä.

On ihana saapua hemmotteluhoitoon. Kaikki on valmisteltu Sinua varten, jotta voisit nauttia rauhallisesta hetkestä itsesi äärellä, vain olla ja rentoutua. Hoitotuotteet valitaan yhdessä, hyvinvointiasi tukemaan. Hoitoja voidaan myös aina soveltaa toiveidesi mukaan sinulle sopivaksi. Erilaiset hoidot ja rentoutustunnit auttavat vapauttamaan kehon ja mielen lukkoja, siksi suosittelen lämmöllä huomioimaan omaa hyvinvointiasi jokaisessa elämäntilanteessa ja hetkessä. Hoidoilla voidaan purkaa negatiivista energiaa ja saada tilalle hyvää ja rauhallista oloa. Moni kertookin nukkuneensa hoitojen jälkeen hyvin ja erilaiset kireydet helpottavat. Monesti saadaan myös merkittäviä parannuksia pitkään jatkuneisiin kipuihin tai iho-ongelmiin.

Autan mielelläni sinua ja kerron miten saavuttaa hyvinvointia myös kotona hoitojen välillä. Säännölliset käynnit mieluisissa hoidoissa auttavat kokonaisvaltaisesti jaksamaan paremmin. Elämäntilanteet, elintavat ja hormonit vaikuttavat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme ajoittain hyvinkin vahvasti. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja heijastuu meistä ympärillemme. Otathan aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi oman tilanteesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Kun voit hyvin, se heijastuu myös ympärillesi läheisiisi.

Meillä hoitolalla on mahdollisuus myös erilaisiin sarjahoitoihin. Saatavilla myös lahjakortteja, voit hemmotella ja muistaa läheisiäsi. Mahdollisuus myös yllättää ystävä yhteisellä rentoutushetkellä tai tulla omalla porukallasi yhdessä rentoutumaan ja voimaantumaan. Jos mietit mikä hoito sopisi sinulle tähän hetkeen parhaiten, voit aina olla yhteydessä ja autan sinua valitsemaan. Mietitään yhdessä mikä olisi juuri tähän hetkeen sopivin hoito hyvinvointiasi tukemaan.

Hoitolallani olevat hoidot ovat sellaisia, että niissä voi käydä niin usein kuin koet hyväksi sinulle. Kasvohoidoissa olisi hyvä käydä ainakin vuodenaikojen vaihtuessa. Kasvoille on mahdollista saada myös hierontahoitoja, jos et aina tarvitse kokonaisvaltaista kasvohoitoa. Kasvohierontoja on myös mahdollista ottaa sarjahoitona. Kasvohoidot ja hieronnat ovat todella hemmotteleva ja tehokas toimenpide erilaisiin ihon tarpeisiin. Katson aina hoidon alussa sinulle sopivat hoitotuotteet. Erilaiset hemmotteluhieronnat toteutetaan myös tarpeen mukaan, ja niissä voi käydä niin usein kun on tarvetta. Suositeltua olisi käydä kerran kuukaudessa öljyhieronnassa. Hieronnat voidaan myös toteuttaa toiveidesi mukaan. Access Bars vapauttavat energiahoidot sopivat myös erilaisiin elämäntilanteisiin ja monet ovat saaneet näistä apua erilaisiin aikakausiin aina mielenhyvinnoista kehollisiin helpotuksiin. Piristystä kasvoille voi saada meillä myös kestovärjäyksillä ripsille ja kulmille. Kestoväripaketti voidaan aina sisällyttää muihin hoitoihin lisäpalveluna. Hoidot ja hinnasto löytyvät nettisivuiltamme vielä tarkemmin kuvattuna. Kysythän, jos tarvitset apua hoitovalikoiman kanssa. Olen täällä Sinua varten. ❤

Mahdollisuuksien mukaan voit huomioida hyvinvointiasi myös oman kodin rauhassa. Iltasuihkun jälkeen voi pitää pienen hemmotteluhetken ja hieroa kasvoille ja vartalolle öljyä. Joskus päivän päätteeksi voi voimat olla jo käytetty tai mahdollisuutta rauhalliseen hetkeen ei löydy. Ihon puhdistus ja kosteutus riittää hyvin, mutta jos tilanne sallii on ihana lisätä pientä luksusta iltarutiineihin. Saunan yhteydessä on myös ihana kuoria ihoa ja laittaa naamioita, näitä voi kokeilla yhdessä perheen kanssa ja kaikki saavat hemmottelua ja ihanaa yhteistä aikaa. Tulen kertomaan myöhemmin erillisessä postauksessa kotihoidoista ja tuotteista. Kerron myös miten luonnon antimia voi hyödyntää ihonhoidossa ja hyvinvoinnissa.

On ihana saada itselleen arjessa omaa aikaa rauhallisessa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja ottamaan aikaa omalle hyvinvoinnillesi.

Olet Ihana ja Tärkeä ❤️

❤️ Viivi