Hyvinvointia doTERRA Öljyistä

08.09.2022

Heippa Ihana, toivottavasti olet voinut hyvin, ja arkeen palaaminen on alkanut mukavasti. Tänään aiheena blogissani hyvinvointia doTERRA öljyistä. Postaus sisältää lyhyen opastuksen laajasta ja mukaansa vievästä aiheesta. Öljyjen hyödyt ja käyttötavat ovat uskomattoman hoitavia ja tuovat elämääsi positiivista muutosta, josta voi syntyä uusi ihana hyvinvointiasi tukeva menetelmä osaksi arkeasi.


Kerron hieman käyttämistäni doTERRA eteerisistä öljyistä, jotka ovat maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä.

Olen tutustunut eteerisiin öljyihin kauan sitten, ja työskennellyt öljyjen kanssa jo lähes 10 vuotta. Viime kuukausina olen uudelleen syventynyt ja opiskellut säännöllisesti viikoittain mentorini kanssa öljyjen mahdollisuuksista luonnollisen hyvinvoinnin tukemisessa. Omaan elämääni olen saanut paljon apua ja positiivisia kokemuksia öljyjen käytöstä jokapäiväisessä elämässäni. Siksipä minun on helppo suositella ja jakaa hyviä kokemuksia myös eteenpäin. 

doTERRAn eteeriset öljyt ovat puhtaita, luonnosta saatavia aromaattisia yhdisteitä, jotka tislataan eri kasveista. Niissä ei ole mitään keinotekoisia ainesosia, jotka saattaisivat laimentaa niiden vaikutusta. Öljyissä ei myöskään ole epäpuhtauksia, kuten torjunta-aineita tai kemikaaleja. Sen lisäksi että öljyjen puhtaus varmistetaan, on myös tärkeää että tuotteissa olevat aktiiviset ainesosat ovat juuri oikealla tasolla. Tämä takaa öljyjen turvallisen käytön ja toimivuuden. doTERRAn öljyt käyvät läpi tarkan testaus operaation, ja pullon sisältö voidaan aina myös jälkeenpäin varmentaa.

doTERRAn CPTG-tason öljyt (Sertifioitu Puhtaan Terapeuttinen Taso) kuuluvat maailman puhtaimpiin, turvallisimpiin ja tehokkaimpiin eteerisiin öljyihin. doTERRA tekee laajaa yhteistyötä viljelijöiden, lääkäreiden, hyvinvointiedustajien ja tutkijoiden kanssa. Tämä on ihanaa, sillä minkään ei tarvitse pois sulkea toisia vaihtoehtoja, vaan voimme tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa, aina erilaisten tarpeidemme mukaan. Näin huomioidaan myös paras mahdollinen yksilöllinen tarve, ja toiveet omasta hyvinvoinnin hoitamisesta. Öljyt auttavat ja voivat ennaltaehkäistä epätasapainoa, jotka voivat aiheuttaa kolotuksia ja haasteita elämässämme. Öljyn voi ajatella ikäänkuin ensiavuksi ja ennen kaikkea ennalta ehkäisemään epätasapainotilojen syntymistä.


Öljyjen käyttö


Aromaattisesti

Hengitä pullosta tai laita pisara kämmenelle. Hiero käsiä yhteen ja hengitä syvään.

Käytä 3-6 tippaa diffuuserissa ilman puhdistamiseen, mielialan kohottamiseen, tukemaan rauhallista unta tai vastuskyvyn lisäämiseen.

Aromaterapiakoruun rauhoittamaan ja kohottamaan mieltä.


Paikallisesti

Levitä suoraan huolenaiheeseen.

Ohimoille ja niskaan päänkolotukseen, vatsanalueelle vatsavaivoihin, suoraan epäpuhtauksille, arpiin, naarmuihin, palovammoihin tai lihas- ja nivelkipuun.

Lisää tippa öljyä lempi kasvovoiteen tai öljyn sekaan. Hiuksille öljyyn tai suihkeeseen.

Jalkapohjiin ja selkärankaan tukemaan kehon systeemejä kuten vastustuskykyä, hengitysteitä.

Jalkapohjat on aina turvallinen ja helppo paikka aloittaa öljyjen käyttö.

Laimenna öljy nestemäisellä öljyllä tai voiteella. Laimennus öljyt syventävät eteerisen öljyn imeytymistä.

Eteeristen öljyjen terveyttä edistäviä ominaisuuksia on hyödynnetty kautta aikojen eri kulttuureissa. Nykyajan entistä holistisempi lähestymistapa itsehoitoon ja vaihtoehtoisten hoitojen tehokkuudesta esitetyt tieteelliset todisteet ovat johtaneet eteeristen öljyjen syvällisten terveyshyötyjen löytämiseen uudelleen. Monilla öljyillä on tehokkaita hyvinvointia tukevia ominaisuuksia. Pienikin määrä eteeristä öljyä riittää hyvinvoinnin tukemiseen. Öljyt ovatkin riittoisia, ja sinulla on mahdollisuus myös tehdä omia lempi sekoituksia öljyistä. doTERRA tarjoaa paljon tietoa öljyistä erilaisen materiaalin muodossa. Saatavilla on myös kirjoja, sekä puhelimeen ladattu sovellus.

Haluan muistuttaa, että hoitolalla Sinulla on mahdollisuus tulla rentoutumaan aromahierontaan, jossa käytössäni juurikin näitä maailman puhtaimpia eteerisiä öljyjä. Jos Sinulla on jokin tietty haaste, teen Sinulle sopivan öljy sekoituksen tukemaan hyvää oloasi. Voit myös valita öljyn vain tuoksun perusteella, mikä kutsuu juuri tässä hetkessä.
Aromahieronnassa käyttämiini dōTERRA-hyvinvointituotteisiin sovelletaan tiukkoja turvallisuus- ja tehostandardeja. Tieteellisten asiantuntijoidensa opastamana dōTERRA käyttää tuotteidensa kehittämisessä ja valmistuksessa alan huippuosaajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan hyviä tuotantotapoja (GMP, Good Manufacturing Practice) ja jotka tunnetaan erinomaisesta innovatiivisuudesta ja laadusta.

Hoitolalla haluan tarjota hoidoissani aina parhaimpia, tehokkaimpia ja turvallisia luonnonkosmetiikka tuotteita. Kotihoitoon avustan ja olen tukenasi myös hoitojen välillä.Syksyllä tulossa ihania öljy tapahtumia studiollani. Tapahtumiin pääset tutustumaan nettisivuillani 'Tulevat Tapahtumat' osiossa. Mikäli tapahtumista herää kysymyksiä, toiveita uusille ajankohdille tai haluat järjestää omalle ryhmällesi oman henkilökohtaisen tapahtuman, olethan yhteydessä.

Mikäli Sinulla on kysyttävää autan mielelläni. Olen täällä Sinua varten.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hoidoista ja tapahtumista.

Mukavaa syyspäivää,

💗 Viivi 


Rentouden ja hyvinvoinninhetki. Lokakuun lauantai aamuissa neljä kertaa. doTERRA öljyt mukana luomassa tunnelmaa.
Rentouden ja hyvinvoinninhetki. Lokakuun lauantai aamuissa neljä kertaa. doTERRA öljyt mukana luomassa tunnelmaa.
Aroma Calmness yhteistyössä Hanne Nousiaisen kanssa. Lämpimästi tervetuloa.
Aroma Calmness yhteistyössä Hanne Nousiaisen kanssa. Lämpimästi tervetuloa.